Homehaitat

Kun homeen haju on jo havaittavissa, on kosteusvaurioita valitettavasti jo kosteusvauriokohtissa aloittanut homesienien tai homehiivan muodostuminen. Biozone tuotteilla voidaan ehkäistä tehokkaasti vahinkojen huononeminen ja järjestää aikaa korjausten aikaansaamiseksi

Pysäyttämällä ongelmien kasvun se tuo säästöä fyysisesti että taloudellisesti. Meillä löytyy myös useita mallivaihtoehtoja, joita voidaan käyttää jatkuvasti, luomaan terveellisen sisäilman.

Tupakansavu

Savun haju, joka tarttuu seiniin, tekstiileihin, jne., josta se on hyvin vaikea poistaa.

Biozone poistaa tupakoinnista syntyvän savunhajun jotta myös koti voi tarjota hyvä työympäristön sekä savuttomia huoneita. Tuotteitamme on myös palokuntien ja siivousalan yrityksien käytössä, savuhajujen poistamiseen..

Biozone laitteet hajoittavat jatkuvasti tupakansavun muodostamia kaasuja ja luovat siten paremman sisäilman savuisissa huoneissa. Biozone laitteet puhdistavat tehokasti tupakansavut mm autoista, veneistä, hotellihuoneista, kodista, jne

Pahat hajut

Hajuja, joissa bakteerien ja homeen annetaan kasvaa hallitsematta. Investointi tehokkaaseen Biozone tuotteeseen ratkaisee näitä ongelmia nopeasti ja tehokkaasti.

Paha hajut ovat yleisiä myös julkisissa saniteettitiloissa, jätehuoneissa, savu-tai homevauriokohteissa. Meiltä löytyy tuotteita sekä jatkuvaan tai akuuttiin hajuhaittoja kontrollointiin, mitä erilaisimmissa ympäristöissä.

Mini PowerZone laitteemme ovat suosittuja ja tehokkaita näiden haittojen kontrolloinnissa

Bakteerit

Bakteerit voivat aiheuttaa infektioita, influenssaa, ja pahoja hajuja.

Biozone laitteilla voidaan ratkaista nämä ongelmat terveydenhuollossa, kiinteistöissä, keittiössä, jne. Kun bakteerit pääsevät vapaasti etenemään erilaisissa ympäristöissä, on tartunvaaran riskiä vältettävissä ehkäisemällä niiden leviämisen.

BIOZONE poistaa tälläisten ongelmien esiintymisen.

Kemikaalit

Kemikaalit erilaiset vapautuvat (VOC) "kaasut", tekstiileistä, siivousaineista, rakennusnmaeriaaleista, muoveista, liimoista jne.niin kotona kuin toimistoissa ja tuotantotiloissa.

WHO: n mukaan, tämä on yksi suurimmista sisätilan ongelmista.

Useimmat tuotteemme neutraloivat sisätilassa olevat kaasut aina kun kemikaaleja esiintyy tai niitä käsitellään. Usein liian tiiviksi rakennetut talomme saattavat aiheuttaen astman ja allergioiden lisääntymisen. Biozone vähentää näitä kemikaaleja.

Astma ja allergia

Kemikaalit, hiukkaset ja / tai homeitiöt ovat ongelma, jotka voivat olla syynä astman ja allergioiden lisääntymiseen.

Biozone Ilmanpuhdistimet puhdistaa sisäilman nopeasti.

Biozone ilmanpuhdistimet lievittävät astmaa, vähentämällä epäpuhtauksia, bakteereja, viruksia ja, hometta poistamalla hiukkaset hengitysilmasta. Fotokatalyysiin perustuva puhdistus menetelmä on tällä hetkellä nopeimmin kasvava teknologia sisäilman ja veden puhdistamiseksi. Saatavana tilakokoon <45 m², <90 m², <180 m² sopivat laitteet

Infektiot

Biozone estää tartuntojen leviämisen terveydenhuollossa, keittiöissä, julkisssa WC-tiloissa, maataloudessa, kouluissa, päiväkodeissa jne..

Kun bakteerit päästevät vapaasti leviämään erilaisissa ympäristöissä on se selvä riskiä tartuntojen ja hajuja leviämiseen. Bakteerit ovat yksi suurimmista lääketieteellisiä ongelmista. Tartunntojen leviäminen lisääntyy joka vuosi ja aiheuttaa suuria kärsimyksiä ja lisäkustannuksia yhteiskunnalle.

Biozone poistaa näin ilmenevät ongelmat, koska muunlainen bakteerien poistamiseksi ilmasta ja pinnoilta myös pienissä ja ahtaissa tiloissa ei ole aina mahdollista..

Hiukkaset

Erikokoisia hiukkasia leijailee vapaasti kodeissamme ja työpaikoillamme.

Huoneilmassa esiintyvät pienhiukkaset, joita me hengitämme sisältävät useimpiä allergeenejä, viruksia, bakteerja, homeitiöitä, jne..

BioZone ilamanpuhdistimien tuottama Ionisoitu fotoplasman poistaa hyvin näitä pieniä hiukkasia hengitysilmasta. Nämä partikkelit ovat usein allergeenien, viruksien, bakteerien jne. lähde

Meiltä löydät sopivan ilmanpuhdistimen erilaisiin tiloihin ja ympäristöihin.