Hotellihuoneet ja laivahytit

Hotel rooms and båthytter Biozone ilmanpuhdistinlaitteet ovat yleisesti käytössä hotelleissa, matkustajalaivoilla, lentoyhtiöissä, eli siellä missä on pikaisesti ja tehokkaasti ratkaistava esim. satunnaiset hajuhaitat. Hotellihuoneet ja laivanhytit voivat kärsiä erilaisista hajuongelmista kuten tupakointi ja /tai oksentelu, jotka kiireesti siivottava. Mini Powerzone poistaa nopeasti kaikki pahat hajut näistä tiloista

Terveydenhuollon tilat

Health Facilities Biozone ilmanpuhdistimilla on useita eri malleja joilla voi jatkuvasti ratkaista erilaisissa ympäristöissä esiintyviä ongelmia, kuten hoitokodeissa, jätehuoneissa, odotustiloissa, pesuhuoneissa, jne.. BioZones ilmanpuhdistimet poista homeitiöt ja bakteerit ja estää hajujen syntymisen.
Terveydenhuollon tilat ovat ympäristöjä, joissa bakteerit ja virukset voivat levitä helposti, mikä voi lisätä infektioriskiä ja haju haittoja. Biozone parantaa hygieniaa ja vähentää saastumista.

Julkiset WC:t ja saniteettitilat

Public toilets Biozone laitteita käytetään yleisissä saniteettitiloissa jatkuvasti, varmistamaan asianmukainen hygieenisyys. Bakteerit eivät saa kasvualustaa, mikä tarkoittaa sitä, että myöskään hajuhaittoja ei esiinny.
Yleisten saniteettitilojen lukisat käyttäjät on ryhmä joka levittää epäpuhtauksia joita yleensä esiintyy myös saniteettitilojen kosketuspinnoilla. BiozZone AirCare laite on tehokas puhdistaja joka poistaa niin hajuhaitat kuin ilmassa ja pinnoilla esiintyvät bakteerit ja virukset

Jätehuoneet ja tilat

Garbage RoomsLopeta pahat hajut jätehuoneissa. Jo sadat kiinteistöjen ja kauppojen omistajat ovat valinneet BioZone AirCare laitteet huolehtimaan jätehuoneiden hajuhaitoista.

Jätehuoneissa esiintyvät hajuhaitat ovat yleisiä ja niiden poistamiseen käytetään usein kalliita jäähdytys järjestelmiä, jotka vaativat ainaista huoltoa. Jos etsit edullista ja tehokasta jätehuoneen hajuhaitta ratkaisijaa, BioZonella löytyy niihin ratkaisuja.
Laitteemme ovat erittäin tehokkaita ja kulutten vain n. 25 euroa edestä energiaa vuodessa eivätkä vaadi vaatii jatkuvaa huoltoa.

Koti ja toimisto

Home and officeErikokoisia hiukkasia leijailee vapaasti kodeissamme ja työpaikoillamme.
Huoneilmassa esiintyvät pienhiukkaset, joita me hengitämme sisältävät useimpiä allergeenejä, viruksia, bakteerja, homeitiöitä, jne.
Pienhiukkaset, pöly, home ja kemikaalit kaasut, vahingoittavat terveyttämme ja vähentävät siten tehokkuuttamme.
Biozone poistaa hiukkasia hengitysilman pelkistävät bakteerit ja virukset sekä uudelleentäyttöä ilman positiivisia ja negatiivisia ioneja, mikä tekee meistä paljon hälytys. Biozone myös poistaa tehokkaasti homeen hajun ja kaikki muut pahat hajut.

Ullakot ja kellarit

Attics and crawl spacesBiozone pysäyttää uudet homekasvustot varmistamalla, että itiöt eivät voi lisääntyä. Kellarit ja ullakot ovat usein alttiina kosteudelle, jotka luovat "hyvän" kasvualustan homeen kasvulle. Käytä Biozone laitetta jatkuvasti jo ennakkoon ylläpitämään hyvän sisäilman tai mikäli ongelmia on jo ilmaantunut voit estää lisävahinkojen synnyn.

Koulut ja päiväkodit

Schools and nurseries Päiväkodeissa ja kouluissa lbakteerit leviävät helposti. Pukuhuoneet, suihkut ja wc voi olla ongelma-alueita.
Kun bakteerit pääsevät vapaasti lisääntymään erilaisissa ympäristöissä, lisää se riskiä tartuntojen ja hajuja leviämisen. BIOZONE:lla voidaan poistaa edellytykset bakteerin, homeen ja viruksien lisääntymiselle

Kotipalvelu ja palvelutalot

Assisted livingKotipalvelu henkilökunta ei tunnu hyvältä työskentelevät savuisessa taloa käyttäjiä, jotka tupakoivat.

Joillakin potilailla voi pahaa hajua muista syistä, kuten virtsan vuotamisen tai sairaus. Monet kunnat parantamaan sisäympäristön tänään BioZones tuotteita.

Biozone hajoaa jatkuvasti kaasuja tupakansavun ja luoda parempi sisäympäristön.